TRAINING | E-mailmarketing Fundamentals

Heb jij zelf wel eens iets gekocht via een E-mail van een bedrijf? E-mailmarketing is een goedkope en makkelijke manier van reclame maken. En als je weet hoe je E-mailmarketing moet inzetten kan het ook nog eens heel veel omzet en/of nieuwe leads opleveren.

Omdat wij vinden dat iedere ondernemer zijn e-mailmarketing goed ingericht moet hebben en dit helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn hebben we deze E-mailmarketing Fundamentals training gemaakt.

Ik wil aan de slag met E-mailmarketing!

Na deze training heb jij:

 Een eigen E-mailmarketing campagne opgezet die klaar staat om verzonden te worden; 

■  Geleerd hoe je doelgroepen kan segmenteren en hier verschillende mails naar toe kan sturen;

■  Een vliegende start op het gebied van E-mailmarketing;

■  Een idee welke e-mail marketing software jij het beste kan gebruiken voor jouw bedrijf

■  meegekregen wat precies het doel is van jouw E-mailmarketing en hoe je dit bereikt

■  Een extra waardevolle basis voor jouw bedrijf. E-mailmarketing is immers een lange termijn strategie en de kosten zijn vrij laag.

 

Wat kan ik verwachten van de training?

Nadat je de training hebt aangeschaft, krijg jij toegang tot jouw eigen online WindroseHQ Training omgeving. 

Vanuit hier kun je de training gemakkelijk volgen. Je hebt 30 dagen lang de toegang, dus je kunt het in jouw eigen tijd volgen.

De training bevat video's met audio en duidelijke ondersteunende beelden die stapsgewijs alle fundamentals van E-mailmarketing Fundamentals bij langs gaan.

Tijdens de online training ontdek je op een laagdrempelige en praktijkgerichte manier precies hoe je jouw eigen campagnes zo succesvol mogelijk inricht!

Waarom leren van WindroseHQ?

WindroseHQ is een succesvolle Digital Marketing Agency gespecialiseerd in Social Advertising en content creatie. Jaarlijks is het team van WindroseHQ verantwoordelijk voor een mediabudget van miljoenen. WindroseHQ werkt voornamelijk voor klanten met meer dan een miljoen omzet per jaar. En de trainingen zijn ontstaan vanuit de vraag van ondernemers die graag willen starten met social advertising maar dit graag eerst willen testen met een "kleiner" budget.

Voor wie zijn de E-mailmarketing Fundamentals bedoelt?

Voor iedereen die een vliegende start wilt maken op het gebied van E-mailmarketing. In deze training leren we hoe je een account helemaal correct inricht en leggen we uit welke E-mailmarketing software jij het beste kan gebruiken. Daarnaast ontvang je ook nog eens hele praktische tips die wij in het verleden al getest hebben.

De training is geschikt voor iedere ondernemer die graag zelf van start wil met E-mailmarketing maar ook is ook geschikt voor online marketeers die zich graag meer willen specialiseren in E-mail.

De modules

Check hier een klein voorproefje van de inhoud die je tijdens de training kunt verwachten.

#2 Het doel van E-mailmarketing

#3 Mag je iedereen mailen?

#4 Resultaten analyseren

E-mailmarketing Fundamentals

Nieuwsgierig geworden naar E-mailmarketing? En ben je er klaar voor om er zelf mee aan de slag te gaan? Start dan met de E-mailmarketing fundamentals!

E-mailmarketing Fundamentals

€149

Eenmalig

✓ Online video training

✓ Praktische tips

✓ Begin direct

✓ 30 dagen toegang

✓ Leer van de beste

Bestel nu

Een woord van de trainer

"Bij de E-mailmarketing Fundamentals zal ik je precies uitleggen hoe ik mijn succesvolle e-mailmarketing campagnes altijd opzet. Ik combineer praktische tips die je direct kan toepassen met bewezen e-mail strategieën."

Niek Hindriks
E-mailmarketing strategist | Trustweb

Een greep uit de klanten van WindroseHQ

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.