Meer omzet voor jouw bedrijf met advertenties via Instagram en Facebook?

Ben jij er aan toe om jouw business een flinke boost te geven door middel van advertising via sociale media? Wil jij meer omzet en/of leads generen via social advertising en ben je nieuwsgierig hoe je dit het beste kan doen?

Social Advertising kan voor iedere business en iedere ondernemer enorm succesvol zijn, mits je over de juiste kennis beschikt en weet hoe je dit moet toepassen.

Jouw eigen Social Advertising training nu voor maar €49

"De training was makkelijk te volgen en ik kon precies zien hoe ik een eigen Facebook en Instagram campagne aan kon maken. De eerste aanvragen voor Bierkoerier heb ik nu al binnen en ik kan hiervan ook precies de resultaten zien. Laagdrempelig en eenvoudig echt een aanrader voor ondernemers die het graag willen proberen."

Jarno
Bierkoerier Groningen

"Voor mijn studie wou ik mij graag verdiepen op het gebied van online marketing. Ik heb deze training gevolgd nadat ik een advertentie tegen was gekomen op Instagram. Ik heb nu mijn eigen advertenties gemaakt voor mijn website die binnenkort live gaat."

Justin
HBO student

Waarom leren van WindroseHQ?

WindroseHQ is een succesvolle Digital Marketing Agency gespecialiseerd in Social Advertising en content creatie.  WindroseHQ werkt voornamelijk voor klanten met meer dan een miljoen omzet per jaar. De trainingen zijn ontstaan vanuit de vraag van ondernemers die graag willen starten met social advertising maar dit graag eerst willen testen met een kleiner budget.

Wat kan ik verwachten van de training?

Nadat je de training hebt aangeschaft, krijg jij toegang tot jouw eigen online WindroseHQ Training omgeving. 

Vanuit hier kun je de training gemakkelijk volgen. Je hebt 30 dagen lang de toegang, dus je kunt het in jouw eigen tijd volgen.

De training bevat video's met audio en duidelijke ondersteunende beelden die stapsgewijs alle fundamentals van Social Advertising bij langs gaan.

Tijdens de online training ontdek je op een laagdrempelige en praktijkgerichte manier precies hoe je jouw eigen campagnes zo succesvol mogelijk inricht.

Na deze training heb jij:

✓  Jouw (eerste) eigen Social Advertising campagne gebouwd;

✓  Ontdekt hoe je de resultaten van jouw campagne kunt meten en beoordelen;

✓  Een eigen productfunnel opgezet voor jouw business;

✓  Jouw advertentieaccount volledig en duidelijk ingericht;

✓  Geleerd hoe je extra omzet en leads kunt genereren door middel van Social Ads;

✓  Meegekregen hoe je uitstekende advertentieteksten kunt schrijven geoptimaliseerd op jouw eigen doelen.

Voor wie zijn de Social Advertising Fundamentals bedoelt?

Voor iedereen die een vliegende start wilt maken op het gebied van social ads. In deze training leren we hoe je een account helemaal correct inricht maar we delen ook de best practices en learnings van WindroseHQ. Dus een combinatie van theorie en praktijk!

Daarom is de training geschikt voor iedere ondernemer die graag zelf van start wil met social ads maar ook voor online marketeers die hun social skills willen verbeteren.

Wat leer ik allemaal bij de training?

Social Advertising

Wat is social advertising precies en waarom maken steeds meer bedrijven er gebruik van?

Over WindroseHQ

Wie is WindroseHQ en waarom kunnen wij jou meer leren over Social Advertising en marketingcampagnes?

Business Manager

Voor je kan adverteren is het belangrijk dat alles goed is ingesteld. Hier helpen we je bij.

Facebook Pixel

Wat is de Facebook Pixel precies en hoe kan je deze implementeren in jouw website?

Custom Conversions

Het is belangrijk om ook je custom conversions te meten. Hier leggen we uit hoe je dit zelf doet.

Catalogus

Met een catalogus kan je bijvoorbeeld een dynamische remarketing campagne starten.

Wat is een funnel?

We leggen je uit wat een funnel precies is en waarom jij dit moet gebruiken bij jouw campagnes.

WindroseHQ Funnel

Benieuwd naar de funnel van WindroseHQ? Deze delen we met jou. We houden niks geheim!

Social Advertising Fundamentals

Nieuwsgierig geworden naar de wereld van Social Advertising? Ben je klaar voor die boost voor jouw onderneming? En heb je zin om aan de slag te gaan? Start dan met de fundamentals!

Social Advertising Fundamentals

€49

Tijdelijke introductieprijs

✓ Meer dan 20 video's

✓ Praktische tips

✓ Inclusief begrippenlijst

✓ 30 dagen toegang

✓ [BONUS] Wat is een product funnel?

✓ [BONUS] Complete funnel van WindroseHQ

Bestel nu

Een woord van de trainer

"Tijdens deze training neem ik je mee in mijn vak: Social Advertising. Samen gaan we alle ins en outs bij langs en ik garandeer je dat je straks met voldoening terugkijkt op jouw eerste campagne."

Melvin Abbringh
Digital Strategist | WindroseHQ

Een greep uit de klanten van WindroseHQ

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van het niveau van je Facebook ads. Wij vinden zelf dat we nooit uitgeleerd zijn en dat er altijd ruimte is voor verbetering. Het eerste gedeelte wat bestaat uit het inrichten van je Facebook Business manager zal wat minder van toepassing zijn maar in de rest behandelen we ook een hoop praktijkervaring en bijvoorbeeld de funnels die we bij WindroseHQ gebruiken en naar onze mening zit daar ook vooral de waarde van de training in.

Ja dan is de Social Advertising Fundamentals zeker geschikt. In de trainingen combineren we theorie met praktijk. We laten je precies zien hoe jij alles opzet wat je nodig hebt maar ook hoe je dit moet gebruiken.

In principe zijn de trainingen gericht op zelfstandigheid en proberen we alles zo praktisch mogelijk uit te leggen. Mocht je nou ergens echt niet uitkomen of een speciale vraag hebben dan kan je ons altijd een mailtje sturen: [email protected]

De training heeft een logische opbouw. We starten met het aanmaken van jouw eigen advertentie account en hoe je alles op de juiste manier moet implementeren. Hierna behandelen we een stukje strategie en ervaringen van WindroseHQ waarna we echt aan de slag gaan met jouw eigen campagnes. De totale training bestaat uit 23 onderdelen, maar dit kan veranderen aangezien we de training altijd up to date houden.

Wanneer je de trainingen aanschaft heb je 30 dagen toegang tot alle modules. We hebben dit om 2 redenen zo ingesteld; er zit urgentie achter, je hebt immers maar 30 dagen om de trainingen te volgen zo proberen we je te motiveren. En daarnaast hebben we dit zo ingesteld om te voorkomen dat de trainingen door iedereen gedeeld worden.

We gaan er vanuit dat de training voor iedere cursist van enorm toegevoegde waarde is. Mocht je de training nou gekocht hebben maar er niet tevreden mee zijn, stuur ons dan even een mailtje op [email protected] we staan altijd open voor feedback en dan komen we er samen vast wel uit. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.